VIDEO: Polițist la un pas de o accidentare gravă, după ce a încercat să sară un gard, în timpul unui eveniment, în București

Un polițist care asigura măsuri de ordine la un eveniment public din zona Palatului Cotroceni a trecut printr-un moment extrem de stânjenitor, surprins cu o cameră video de bord.

Aug 1, 2022 - 21:33
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Polițist la un pas de o accidentare gravă, după ce a încercat să sară un gard, în timpul unui eveniment, în București
Foto: Captură Video

Agentul a fost la un pas să se accidenteze grav din neatenție.

Încă nu se știe din ce motive, polițistul a vrut să sară gardul de protecție, deși putea să-l dea într-o parte. Din păcate, a fost la un pas să fie accidentat sau să avarieze un autoturism staționat în zona cascadoriei ratate.

Întâmplarea nefericită a fost înregistrată de un participant la trafic și imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Se vede cum polițistul pur și simplu ”țâșnește” de lângă o mașină de poliție, își ia avânt și vrea să sară gardul. Se pare că nu a apreciat foarte bine distanța pentru că a căzut pe carosabil. Din fericire nu a pățit nimic. După incident, se ridică și aleargă pe cealaltă parte a drumului.

Potrivit Ziare.com, care citează surse oficiale, întâmplarea a avut loc în 28 iulie 2022, deși pe înregistrarea publică apare anul 2019. Autorul filmării a precizat, potrivit sursei citate, că are o problemă cu sincronizarea.

Sursa: Ziare.com