FOTO: Un rottweiler crescut de traficanți de droguri, s-a predat și el, împreună cu stăpânii, la vederea polițiștilor

Un câine rottweiler crescut de traficanții de droguri din Brazilia a preferat să asculte de polițiștii anti-drog în loc de stăpânii lui, în timpul unei percheziții, în urma căreia oamenii legii au descoperit 1,1 tone de marijuana.

Iul 30, 2022 - 19:22
Urmărește-ne peGoogle news
FOTO: Un rottweiler crescut de traficanți de droguri, s-a predat și el, împreună cu stăpânii, la vederea polițiștilor
Foto: Pixabay/ imagine cu caracter ilustrativ

Surprins de descinderea polițiștilor brazilieni, câinele „de pază” al traficanților s-a întins, cuminte, alături de membrii grupării infracţionale, așteptând să fie „arestat” și el.

O imagine în care apar trei bărbaţi întinşi la podea, cu faţa în jos şi mâinile la spate, având lângă ei un Rottweiler care le imită poziţia, s-a viralizat pe internet.

Potrivit Mirror, citat de Ziare.com, poliţiştii le-au făcut o vizită traficanţilor din Sao Paulo în seara zilei de 28 iulie.

Câniele lor s-a arătat „cooperant” cu oamenii legii şi nu le-a provocat greutăţi, urmând exemplul stăpânilor săi şi întinzându-se la podea alături de aceştia.

În locuinţa percheziţionată, echipajul de intervenţie a descoperit mai bine de 1,1 tone de marijuana.

Ofiţerii Antidrog au filmat întreaga operaţiune, inclusiv cadrele care i-au amuzat pe mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare din întreaga lume.

Marfa fusese livrată din Campo Grande, localitate situată în regiunea braziliană Mato Grosso do Sul.

Traficanţii nu şi-au dat seama, însă, că şi poliţia e cu ochii pe transport, fiind astfel prinşi în flagrant, cu drogurile asupra lor.

Cel mai probabil, substanţele interzise urmau să fie comercializate în Sao Paulo.

Proprietarul locuinţei şi ceilalţi doi indivizi reţinuţi au fost duşi la secţia de poliţie, pentru a fi interogaţi.

Între timp, câinele a rămas în grija femeii care deţine terenul unde e construită casa. Aceasta nu este implicată în afacerile ilegale ale traficanţilor.