Un șofer băut și drogat care circula cu 125 km/h prin Sibiu a rănit mai multe persoane, în timp ce încerca să scape de polițiști

Un bărbat din Oradea, băut şi aflat sub influenţa drogurilor, a fost surprins de radar când circula cu 125 de kilometri la oră în Sibiu. În încercarea de a scăpa de poliţişti, șoferul a fugit către o localitate învecinată, unde a lovit altă maşină, cinci persoane fiind rănite.

Iul 30, 2022 - 10:31
Iul 30, 2022 - 10:35
Urmărește-ne peGoogle news
Un șofer băut și drogat care circula cu 125 km/h prin Sibiu a rănit mai multe persoane, în timp ce încerca să scape de polițiști
Foto: IPJ Sibiu/ imagine cu caracter ilustrativ

El a fost înregistrat pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, circulând cu o viteză de 125km/h, în condițiile în care acolo limita maximă este de 50 km/h.

Şoferul, care circula spre localitatea Cristian, nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri, continuându-şi deplasarea, iar într-o intersecție din Cristian a făcut o depășire neregulamentară și a lovit un alt autoturism, a transmis, sâmbătă dimineaţă, Poliția Județeană Sibiu, citată de HotNews.ro.

Foto: turnulsfatului.ro

În urma testării cu aparatul etilometru, rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanţe psihoactive, în cazul șoferului, un bărbat de 27 de ani din Oradea.

În urma accidentului rutier au fost răniți cei doi șoferi, precum şi alți 3 pasageri din maşina lovită.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru mi multe infracţiuni: vătămare corporala din culpă, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului şi conducere unui vehicul sub influenta unor substanţe psihoactive.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că la locul accidentului salvatorii au acordat asistenţă medicală pentru 5 bărbați, care au fost duși la spital Victimele au vârste cuprinse între 14 şi 27 de ani.