UPDATE: O femeie s-a filmat în timp ce-și jignea urmăritorii de pe TikTok, îmbrăcată în uniformă de Poliție: „Niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii”

Un comisar sef din politia Harghita s-a filmat în timp ce își înjură urmăritorii de pe Tik Tok. Femeia era îmbrăcată în uniformă în momentul în care a făcut transmisiunea.

Iul 27, 2022 - 20:44
Iul 27, 2022 - 23:03
Urmărește-ne peGoogle news
UPDATE: O femeie s-a filmat în timp ce-și jignea urmăritorii de pe TikTok, îmbrăcată în uniformă de Poliție: „Niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii”
Foto: Româniatv.net

UPDATE

Comunicatul transmis de IPJ HARGHITA, potrivit stiridecluj.ro:

În urma apariției în spațiul public a unei filmări pe o rețea de socializare, în care o femeie apare adresându-se altor persoane folosind injurii și cuvinte jignitoare, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita face următoarele precizări:

Persoana care apare în filmările postate pe o rețea de socializare nu este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a  împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, existând bănuială rezonabilă că persoana care apare în postări folosește o identitate falsă.

Știre inițială: 

O femeie, care se dădea drept comisar sef si sefa de cabinet a șefului Poliției Harghita, este implicată într-un scandal după ce a făcut un live pe TikTok în care îi numeşte prosti și retardați pe unii urmăritori. În timp ce îşi jignea urmăritorii, femeia era îmbrăcată în uniforma de poliţist.

„Nu, o ia mă-ta, Radu! Uitați-vă și voi cum sunteți, oameni dragi! Niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii. Ăștia care vorbiți urât. Apoi îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Păi de asta vă răspund, că nu știți să respectați o femeie.

Am făcut măi Serghie o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu cred că nici nici 12 clase nu ai. Altfel nu ai pune astfel de întrebări. Ești retardat rău! Și dispari că am alergie la retardați.

(…)

Chiar nu îmi place că mă provoacă, dar mă descarc și eu, decât să mă descarc pe subalterni… mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok.

Nu Andrei, nu am stat. Nu sunt ca nevasta-ta sau ca și gagică-ta. Am terminat o academie de politie. Ai înțeles. Mă-ta poate a stat și mai du-te dracu și tu”, sunt doar câteva dintre afirmaţiile asa-zisa polițistă, potrivit stiridecluj.ro.