Preot din Iași, prins cu o femeie măritată și șantajat apoi de soțul acesteia - Preotul a mers la Poliție

Un fermier din Podul Iloaiei, judeţul Iaşi, a fost arestat preventiv săptămâna trecută, după ce a fost prins în flagrant când lua de la preotul dintr-o parohie apropiată 10.000 de euro pentru a nu divulga aventura pe care acesta a avut-o cu soţia sa. Bărbatul s-a ales şi cu un dosar penal şi pentru violenţă domestică după ce şi-a bătut nevasta pe care a prins-o cu preotul.

Iul 27, 2022 - 06:50
Urmărește-ne peGoogle news
Preot din Iași, prins cu o femeie măritată și șantajat apoi de soțul acesteia - Preotul a mers la Poliție
Sursa foto: Adevărul.ro

Preotul Bogdan O. a fost surprins într-o noapte cu amanta chiar de către soţul acesteia, Gheorghe S. N., fermier în Podu Iloaiei, conform adevărul.ro.

Bărbatul a vrut să-şi facă dreptate şi l-a alergat pe preot, iar pe soţie, pe Alexandrina S.N. a bătut-o. Acesta a mers la Poliţie, a depus plângere şi a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului violent.

Gheorghe a încercat să îl şantajeze pe preot şi i-a cerut 20.000 de euro pentru a nu divulga aventura avută cu soţia sa, înţelegându-se până la urmă asupra sumei de 10.000 euro. Dar soţia preotului a aflat de faptul că soţul său este şantajat şi a anunţat Poliţia.

 „Alexandra este în maşină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim ştiu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorţezi”, spune soţul înşelat, conform înregistrării audio obţinute de 7 Iaşi și citate de adevărul.ro.

Bărbatul a fost prins în flagrant şi arestat preventiv pentru şantaj, la finalul săptămânii trecute, în urma unei cereri formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi avizată de magistraţi

În 2018 bărbatul a mai avut probleme cu legea, când a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata a 4 ani termen de supraveghere pentru săvârşirea infracţiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Decizia a fost luată de Curtea de Apel în luna decembrie 2018, iar bărbatul a fost obligat să plătească peste 17 mii lei către Agenţia de Plăti şi Intervenţie şi Agricultură şi să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

În urmă cu o săptămână, Alexandrina a cerut un ordin de protective împotriva soţului, judecătorii avizând cererea pentru următoarele şase luni.