Tânăr din Bihor, arestat preventiv, după ce și-a înjunghiat mama

Un tânăr de 23 de ani din Bihor a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat mama. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru violenţă în familie.

Iul 25, 2022 - 20:05
Urmărește-ne peGoogle news
Tânăr din Bihor, arestat preventiv, după ce și-a înjunghiat mama
Foto: Pexels/ Imagine cu caracter ilustrativ

Tânărul de 23 de ani din comuna Sălard, judeţul Bihor, a avut un conflict cu mama sa și a atacat-o pe aceasta cu un cuţit.

Femeia a fost dusă la spital şi are nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale. Fiul acesteia a fost arestat preventiv.

Scandalul dintre cei doi a avit loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Inculpatul i-a solicitat mamei sale, în vârstă de 43 de ani să iasă din locuinţa situată în com. Sălard, jud. Bihor, în curte unde a atacat-o cu un cuţit provocându-i mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui. Leziunile provocate persoanei vătămate au interesat un organ cu rol în menţinerea vieţii, respectiv plămânul stâng, fiind necesare pentru vindecare un număr de 25-30 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, citat de Știrile ProTV.

Iniţial, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar aproi procurorul de caz a solicitat arestarea preventivă pentru 30 de zile, propunere acceptată de magistraţii Tribunalului Bihor.