Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”

Diana Șoșoacă a povestit amănunte din viața personală. Invitată la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", senatoarea a dezvăluit lucruri neștiute despre relația cu soțul său.

Iul 25, 2022 - 06:40
Urmărește-ne peGoogle news
Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”
Foto: Diana Șoșoacă/Facebook

Diana Șoșoacă a spus că gătește foarte rar când este acasă și că întotdeauna ține cont de sfaturile primite de la bărbatul vieții sale.

"Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine.

Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie. M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală", a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Diana Șoșoacă a mai fost căsătorită de două ori înainte să-l cunoască pe actualul soț, Silvestru.