Şoferul care a ucis o fetiţă de 13 ani, pe trecerea de pietoni din Târgoviște, plasat în arest la domiciliu

După 15 zile de la momentul producerii accidentului, şoferul din Târgovişte a scăpat de măsura arestului preventiv timp de 30 de zile.

Iul 23, 2022 - 16:10
Urmărește-ne peGoogle news
Şoferul care a ucis o fetiţă de 13 ani, pe trecerea de pietoni din Târgoviște, plasat în arest la domiciliu
Foto: Captură Video

Şoferul în vârstă de 22 de ani care a accidentat mortal o fetiţă de 13, pe o trecere de pietoni din Târgovişte, a primit măsura arestului la domiciliu.

Şoferul fusese reţinut, joi, pentru 24 de ore. Avocatul Adrian Cuculis a declarat, la o televiziune naţională, că de luni reîncep şi audierile în cazul conflictului iscat între participanţii la înmormântare şi poliţişti.

În urma acestui accident, la înmormântarea fetei, rudele şi poliţiştii s-au luat la bătaie în plină stradă.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti are deschise trei dosare penale, după ce rudele fetei şi poliţiştii s-au luat la bătaie la înmormântarea adolescentei din cauză că Poliţia a interzis accesul cortegiului funerar pe strada unde locuieşte şoferul. Trei bărbaţi dintre rudele fetei au fost reţinuţi, iar şase poliţişti au ajuns la spital cu diferite răni şi chiar fracturi.

De asemenea, şeful Poliţiei Târgovişte, şeful Biroului de Ordine Publică şi alţi doi poliţişti, cu funcţii de execuţie, sunt cercetaţi disciplinar, în cazul scandalului de la înmormântarea care a avut loc în Târgovişte.