Patru oameni au ajuns la spital, după ce un șofer a încercat să evite un biciclist

Un bărbat în vârstă de 31 ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului în urma unei depăşiri, în încercarea de a evita un biciclist. Autoturismul s-a răsturnat, iar patru persoane au ajuns la spital.

Iul 23, 2022 - 12:06
Urmărește-ne peGoogle news
Patru oameni au ajuns la spital, după ce un șofer a încercat să evite un biciclist
Foto: ISU Arad/ Imagine cu caracter ilustrativ

Accidentul a avut loc vineri-seara, 22 iulie 2022, în jurul orei 23:00, în comuna Scărişoara din judeţul Olt. Un şofer în vârstă de 31 ani, din Vâlcea, a intrat în depăşire, iar la revenirea pe banda de mers a observat în ultimul moment un biciclist.

A reuşit să-l evite, însă a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un gard, autoturismul răsturnându-se. În maşină se mai aflau alte trei persoane, o femeie de 52 ani, transportată iniţial la spitalul din Caracal, fiind ulterior transferată la un spital din Craiova.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că la intrarea din comuna Scărişoara dinspre comuna Băbiciu, pe Drumul Judeţean 642, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea, în care se mai aflau alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 22 şi 54 de ani, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardurile a două imobile, după care s-a răsturnat în curtea unuia dintre imobile. În urma accidentului, toate cele patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, o femeie, în vârstă de 52 de ani, din comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea, pasageră în autoturism, a fost transferată la o unitate spitalicească din municipiul Craiova“, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie judeţean Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că acesta nu consumase bături alcoolice. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru vătămare din culpă.