VIDEO: Cadavru „uitat” peste noapte într-o mașină mortuară, la Ploiești - Scandal între patroana firmei de pompe funebre și polițiștii locali

Un cadavru a fost lăsat să zacă, peste noapte, în dricul unei firme de pompe funebre din Ploiești, într-o intersecție.

Iul 22, 2022 - 17:58
Iul 22, 2022 - 18:05
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Cadavru „uitat” peste noapte într-o mașină mortuară, la Ploiești - Scandal între patroana firmei de pompe funebre și polițiștii locali
Foto: Captură Video Adevărul.ro

Poliția Locală a descoperit cadavrul joi dimineață, 21 iulie, când reprezentanții instituției au mers în zonă pentru că mașinile firmei de pompe funebre blocau vederea în intersecție, unde este sediul societății.

Surse oficiale din Poliția Locală au declarat pentru ziarulincomod.ro că într-una dintre mașinile parcate pe stradă zăcea un cadavru, iar în apropierea mașinii deja mirosea urât.

Proprietara firmei de pompe funebre a făcut scandal când Poliția Locală a vrut să-i ridice dricurile parcate neregulamentar.

Poliția Locală a reușit să ridice una dintre mașini, dar apoi proprietara s-a suit pe următoarea și s-a agățat cu mâinile de brațele macaralei.

Polițiștii locali au dat-o jos de pe vehicul, iar femeia a chemat SMURD-ul, susținând că este agresată de către polițiștii locali.

Ulterior, ambulanța SMURD a transportat-o la spital în stare de agitație, cu zgârieturi pe o mână și acuzând dureri în piept, au precizat reprezentanții ISU Prahova.

Femeia a fost amendată de Poliția Prahova pentru provocare de scandal și pentru că a apelat abuziv numărul de urgență 112. 

“În data de 21.07.2022, ora 08:47, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Șerban Cantacuzino a fost solicitat să intervină pentru urgență medicală în mun. Ploiești, str. Ion Rusu Șirianu. A fost alocată o ambulanță SMURD care a monitorizat si transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean o femeie în vârstă de 45 de ani, cu stare de agitație. Aceasta prezenta escoriații la nivelul membrului superior stâng și acuza dureri la nivelul toracelui.”, au transmis reprezentanții ISU Prahova la solicitarea ziarului Incomod.

Sursa video: Adevărul.ro