Primarul, fiica sa și încă un sătean au murit după ce au căzut într-o fosă septică din Mureș

Trei dintre cele patru persoane care au căzut miercuri seara într-o fosă septică în localitatea mureşeană Sărăţeni au decedat.

Iul 21, 2022 - 08:01
Iul 21, 2022 - 08:09
Urmărește-ne peGoogle news
Primarul, fiica sa și încă un sătean au murit după ce au căzut într-o fosă septică din Mureș
Foto: Facebook

Este vorba despre o femeie de 32 de ani şi doi bărbaţi în vârstă de 48, respectiv 59 de ani. Potrivit G4Media, victimele sunt Bíró Csaba, primarul comunei Sărățeni din județul Mureș, fiica sa și o altă persoană.

”Cu tristețe am aflat de pierderea tragică, în această seară a colegului primar din localitatea Sărățeni, Bíró Csaba, și a fiicei sale. Dumnezeu să îi odihnească în pace și condoleanțe familiei îndurerate de aceste pierderi incredibile!”, anunță primarul UDMR din Sângeorgiu de Mureș, Sofalvi Szabolcs.

''După aplicarea timp de o oră a manevrelor de resuscitare, celor trei victime li s-a atribuit cod negru'', a anunţat ISU Mureş.

Cea de-a patra victimă - un bărbat în vârstă de 62 de ani - a fost transportată la UPU Târgu Mureş de către elicopterul SMURD prezent la faţa locului.

Patru persoane - 3 bărbaţi şi o femeie - au căzut miercuri seară într-o fosă septică din localitatea mureşeană Sărăţeni, echipajele ajunse la faţa locului reuşind să scoată victimele.

Acestora li s-a aplicat manevrele specifice de resuscitare.

''Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni. (...) Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin'', informa ISU Mureş.

Potrivit sursei citate, s-au dislocat următoarele forţe: 3 ambulanţe, 2 B2, 1 C1, elicopterul SMURD, un echipaj SAJ, un buldoexcavator, un container MULTIRISC şi un echipaj alpinist.