Ce au găsit polițiștii locali într-un portofel pierdut pe stradă și găsit de un trecător, în Arad

Un portofel care ar fi fost pierdut de un cetăţean din Sri Lanka şi care a fost găsit pe stradă, în municipiul Arad, fiind predat poliţiştilor locali, ar fi conţinut droguri, astfel că substanţa aflată într-un plic a fost ridicată pentru cercetări de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, care îi audiază pe cei implicaţi.

Iul 19, 2022 - 18:52
Urmărește-ne peGoogle news
Ce au găsit polițiștii locali într-un portofel pierdut pe stradă și găsit de un trecător, în Arad
Foto: Poliția Locală Arad

Poliţia Locală Arad a comunicat, marţi, că a fost sesizată telefonic de un bărbat care a găsit un portofel pe stradă, chiar în centrul municipiului, pe bulevardul Revoluţiei.

„Un echipaj auto aflat în patrulare prin zonă a constatat că, în afara actelor de identitate ale prezumatului posesor, cetăţean străin, unul dintre compartimente conţinea un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect. Alături de arădeanul I.V., care anunţase găsirea portofelului, se afla un cetăţean srilankez care se declara prieten al deţinătorului de drept şi încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea obiectul respectiv. În pofida insistenţelor sale, poliţiştii locali au solicitat venirea deţinătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conţinutul pliculeţului. Reacţia de panică şi afirmaţiile precipitate referitoare la conţinutul pliculeţului ce ar aparţine unui alt compatriot au determinat solicitarea intervenţiei colegilor din Poliţia Română, ce are competenţa legală asupra drogurilor de mare risc. Sosit rapid la faţa locului, un echipaj al MAI a preluat atât obiectele, cât şi persoanele implicate în odiseea portofelului pierdut", a transmis Poliţia Locală Arad.

IPJ Arad a precizat, potrivit Ziare.com, că se fac cercetări cu privire la substanţa găsită, iar persoanele implicate sunt audiate.