Adolescentă de 14 ani dată dispărută de familie, găsită în casa unui tânăr, cunoscut pe internet - Bărbatul a sunat la poliţie când a aflat vârsta fetei

O adolescentă de 14 ani din Mătăsari, judeţul Gorj, a plecat de acasă şi a fost dată dispărută de familie. Ea a fost găsită în casa unui tânăr de 24 de ani, care nu va fi cercetat, întrucât el este cel care a anunţat Poliţia după ce a aflat vârsta fetei.

Urmărește-ne peGoogle news
Adolescentă de 14 ani dată dispărută de familie, găsită în casa unui tânăr, cunoscut pe internet - Bărbatul a sunat la poliţie când a aflat vârsta fetei
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, au fost sesizaţi prin apelul unic 112, de către o femeie de 30 de ani, din comuna Mătăsari, despre faptul că fiica sa, Panainte Margareta-Rebeca, de 14 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în timpul nopţii, fără a mai reveni”, a anunţat, luni, IPJ Gorj.

Poliţiştii au cerut ajutorul tuturor celor care pot oferi informaţii.

Ulterior, IPJ Gorj a precizat că fata a fost identificată pe raza localităţii Hurezani, la locuinţa unui tânăr pe care îl cunoscuse pe o reţea de socializare.

„Aceasta a declarat faptul că de la momentul plecării voluntare şi până la depistarea de către organele de poliţie nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată familiei. Tânărul respectiv nu a cunoscut faptul că minora avea 14 ani, el fiind şi cel care a sesizat Poliţia în momentul când a văzut un articol în presă”, au mai precizat poliţiştii.