Cinci persoane, printre care și doi bebeluși, au murit într-un accident în Bulgaria

Cinci persoane au murit într-un accident produs între două mașini pe șoseaua Pleven-Lovech, în apropiere de satul Brestovets.

Iul 17, 2022 - 14:36
Urmărește-ne peGoogle news
Cinci persoane, printre care și doi bebeluși, au murit într-un accident în Bulgaria
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Accidentul a avut loc sâmbătă, la ora locală 14:25. Printre victime sunt și doi bebeluși, informează site-ul televiziunii bulgare Nova.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale a Ministerului Afacerilor Interne din Pleven, Mariana Tsvetkova, a declarat că un autoturism Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani, a lovit frontal un Opel condus de un tânăr de 31 de ani.

În urma impactului, șoferul Volkswagenului și un băiețel de nici un an, pasager al autoturismului, au murit. De asemenea, o femeie în vârstă de 51 de ani, care se afla și ea în mașina respectivă, a fost rănită. Aceasta a fost transportată la spitalul din Pleven.

Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident a murit și el. Pe lângă acesta, au mai decedat o femeie de 54 de ani și un bebeluș de 7 luni, Martin, fiul șoferului. Mama bebelușului, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă.

Șoferul de 31 de ani și rudele sale se deplasau spre Mănăstirea Troian, acolo unde urma să fie botezat micuțul de 7 luni. 

"Două femei au fost aduse în stare gravă. Una dintre ele, cea tânără, are o vertebră cervicală ruptă și un braț rupt. Cealaltă are o leziune cerebrală, hemoragie și un picior rupt. Problemele ortopedice sunt depășite. Mai avem cele neurologice. Le monitorizăm și le tratăm. În astfel de accidente, primele 24 de ore sunt foarte importante", a declarat Momchil Tsvetkov, purtătorul de cuvânt al spitalului din Pleven.