Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său - Artistul riscă până la 50 de ani de închisoare

Celebrul cântăreț latino-pop Ricky Martin, în vârstă de 50 de ani, a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani și ar putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Urmărește-ne peGoogle news
Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său - Artistul riscă până la 50 de ani de închisoare
Foto: Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic

Artistul a primit recent de un ordin de restricție ca urmare a unui incident de violență domestică din Puerto Rico, la începutul acestei luni, identitatea victimei rămănând însă ascunsă.

Fratele său, Eric Martin, a identificat-o de atunci pe presupusa victimă ca fiind nepotul cântărețului, Dennis Yadiel Sanchez, a informat presa internațională.

Martin este acuzat că „a exercitat atacuri fizice și psihice” asupra lui Sanchez în timpul relației lor de șapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă, conform nepotului lui Ricky Martin.

Un reprezentant al lui Ricky Martin, care e căsătorit și are patru copii împreună cu soțul Jwan Yosef, a numit acuzațiile de abuz „complet false și fabricate”.

Vedeta, care a fost văzută vineri la Los Angeles pe platoul noului său miniserial AppleTV+, este așteptată la tribunalul din Puerto Rica pe 21 iulie în acest proces.