Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său - Artistul riscă până la 50 de ani de închisoare

Celebrul cântăreț latino-pop Ricky Martin, în vârstă de 50 de ani, a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani și ar putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Iul 16, 2022 - 14:51
Urmărește-ne peGoogle news
Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său - Artistul riscă până la 50 de ani de închisoare
Foto: Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic

Artistul a primit recent de un ordin de restricție ca urmare a unui incident de violență domestică din Puerto Rico, la începutul acestei luni, identitatea victimei rămănând însă ascunsă.

Fratele său, Eric Martin, a identificat-o de atunci pe presupusa victimă ca fiind nepotul cântărețului, Dennis Yadiel Sanchez, a informat presa internațională.

Martin este acuzat că „a exercitat atacuri fizice și psihice” asupra lui Sanchez în timpul relației lor de șapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă, conform nepotului lui Ricky Martin.

Un reprezentant al lui Ricky Martin, care e căsătorit și are patru copii împreună cu soțul Jwan Yosef, a numit acuzațiile de abuz „complet false și fabricate”.

Vedeta, care a fost văzută vineri la Los Angeles pe platoul noului său miniserial AppleTV+, este așteptată la tribunalul din Puerto Rica pe 21 iulie în acest proces.