A murit Ivana Trump, prima soție a magnatului și fostului președinte american Donald Trump

Fostul fotomodel, Ivana Trump, a murit la vârsta de 73 de ani. Ea era mama a trei dintre copiii lui Donald Trump.

Iul 15, 2022 - 06:29
Urmărește-ne peGoogle news
A murit Ivana Trump, prima soție a magnatului și fostului președinte american Donald Trump
Foto: Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Ivana Trump a fost prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump împreună cu care a avut trei copii: Donald Jr, Ivanka şi Eric.

Sunt foarte întristat să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, care sunt mulţi, că Ivana Trump a murit în casa sa din New York”, a spus Donald Trump.

Paramedicii au răspuns unui apel de stoc cardiac şi au găsit-o pe femeia de 73 de ani în apartamentul din Upper East Side, joi, după ora 12:30, conform unui comunicat al departamentului pentru situaţii de urgenţă din New York. Încă nu a fost declarată cauza decesului.

Donald Trump a făcut o declaraţie pe platforma sa, Truth Social, unde a evocat-o pe fosta sa soţie ca fiind o „femeie minunată, frumoasă şi uimitoare, care a dus o viaţă minunată şi inspirată. Mândria şi bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr, Ivanka şi Eric. Era atât de mândră de ei, aşa cum şi noi toţi eram atât de mândri de ea”, a scris Donald Trump, relatează Digi24.

Ivana a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie şi s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977. Cei doi au divorţat în 1992.

Familia sa a declarat că Ivana a fost o supravieţuitoare. Ea a fugit de comunism şi a ales SUA. A fost şi o mamă model care "şi-a învăţat copiii ce înseamnă curajul şi tenacitatea, compansiunea şi determinarea", conform relatărilor familiei.