Cinci polițiști agresați la Târgoviște, de participanții la înmormântarea unei fetițe ucise pe o trecere de pietoni

Scandal izbucnit la Târgoviște în timpul înmormântării fetiței de 13 ani care a fost ucisă pe trecerea de pietoni.

Iul 12, 2022 - 19:44
Urmărește-ne peGoogle news
Cinci polițiști agresați la Târgoviște, de participanții la înmormântarea unei fetițe ucise pe o trecere de pietoni
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Poliția Dâmbovița a anunțat că mai multe persoane, nemulțumite de schimbarea traseului cortegiului funerar, au devenit agresive și au lovit mai mulți polițiști care asigurau ordinea publică.

Având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al Poliției Dâmbovița.

În urma acestui eveniment, a fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, arată sursa citată.

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.

În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.