Un tânăr dat dispărut de două luni, căzuse de fapt într-o mașină de tocat plastic

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 20 de ani din Carolina de Sud. După ce în urmă cu două luni a fost dat dispărut, s-a constatat de fapt că acesta a murit după ce a căzut într-o maşină industrială de tocat din fabrica de reciclare la care era angajat.

Iul 11, 2022 - 18:49
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr dat dispărut de două luni, căzuse de fapt într-o mașină de tocat plastic
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

În luna mai, apropiaţii anunţau dispariţia subită a lui Duncan Alexander Burrell-Gordon, aceştia spunând că ultima locaţie în care ştiau că el se află fiind fabrica unde lucra, o unitate de recuperare şi reciclare industrială din Greer, Carolina de Sud, scrie CBS news.

În urma unor verificări, un medic legist a declarat că în jurul maşinii de tocat industriale la care lucra americanul au fost găsite mai multe bucăţi de carne. După o serie de teste ADN, legistul a putut confirma că sângele de pe bucăţile de carne se potriveşte exact cu ADN-ul părinţilor tânărului dat dispărut.

De la momentul dispariţiei tânărului, care a căzut în maşina de tocat şi până când medicul legist a găsit rămăşiţele, ar fi fost procesate în aparatul respectiv peste 60.000 de kilograme de plastic.

Pot confirma că materialul este în concordanță cu grăsimea umană, cu particule microscopice de piele și bucăți mici de os”, a spus medicul legist Rusty Clevenger, într-un comunicat de presă, menționând că nu va putea emite un certificat de deces pentru bărbat, deoarece nu există un cadavru.

Administraţia pentru Securitate şi Sănătate în Muncă investighează acum cazul pentru a stabili dacă au fost respectate toate normele privind siguranţa la locul de muncă.

Sursa: Observatornews.ro