Un tânăr din Bacău a dat foc la casă, de supărare că nu a mai primit de la mama lui bani de droguri

Un tânăr de 23 de ani din Moinești, județul Bacău, a fost reținut, după ce și-ar fi incendiat locuința, iar focul s-a extins și la vecini.

Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr din Bacău a dat foc la casă, de supărare că nu a mai primit de la mama lui bani de droguri
Foto: ISU Bacău/ Imagine cu caracter ilustrativ

O familie de șase persoane a rămas fără adăpost în urma incendiului. Oamenii spun că bărbatul ar fi recurs la acest gest supărat ca mama lui nu-i mai dă bani pentru droguri. Casa era proprietatea femeii.

Femeia, în vârstă de 65 de ani, a rămas pe drumuri, împreună cu fiul, nora și nepoții ei.

Vecinii au încercat să stingă focul, dar vâlvataia era prea mare și flăcările ameninţau să se extindă la încă o casă. Oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor militari.

Incendiul se manifestă violent pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului a fost acţiunea intenţionată”, au transmis reprezentanții ISU Bacău, potrivit Știrilor ProTV.

Pornind de la această informație, polițiștii l-au reținut pe tânărul care locuia în prima casă cuprinsă de flăcări. Există martori care l-ar fi văzut cum dă foc locuinței, care-i aparține mamei lui.

Bărbatul era deja cercetat de poliţişti pentru o altă faptă.

În urmă cu o săptămână a distrus în parcul central din Moineşti, bănci, coşuri. A fost identificat de pe camerele de supraveghere”, a declarat primarul din Moinești, potrivit sursei citate.

Primarul localității a promis că va pune la dispoziția păgubiților un container, unde aceştia să se poată adăposti până când vor avea o locuinţă nouă.