Un bărbat din Suceava a sunat la 112 să reclame că a fost bătut de soacră

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la serviciul de urgență 112 pentru a reclama că a fost bătut de soacră, potrivit realitatea.net.

Iul 11, 2022 - 18:02
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat din Suceava a sunat la 112 să reclame că a fost bătut de soacră
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava, a sunat sâmbătă la serviciul de urgență 112 pentru a reclama o agresiune.

Mai exact, persoana în cauză a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost bătut de soacră, potrivit Monitorul de Suceava, citat de realitatea.net.

Polițiștii s-au deplasat la adresa indicată și l-au găsit pe cel care a reclamat agresiunea în fața blocului.

Bărbatul care era băut zdravăn a povestit că se afla în apartament cu soția, iar la un moment dat a sosit soacra în vârstă de 66 de ani.

O serie de neînțelegeri mai vechi au fost repuse pe tapet, iar discuțiile contradictorii au degenerat, iar soacra i-a ”altoit” mai multe palme pe spate.

Atât soacra, cât și soția reclamantului au recunoscut incidentul, dar au pus totul pe seama consumului exagerat de alcool al bărbatului.

Polițiștii au evaluat situația și au ajuns la concluzia că nu există nici un risc privind viața și integritatea bărbatului, care, de altfel, a refuzat să depună plângere sau să meargă la spital.