Românul care a și-a împușcat trei colegi și un polițist în Spania, după ce a fost concediat, va fi eutanasiat

Marin Eugen Sabău, cunoscut în Spania sub numele de „Pistolarul din Tarragona”, un român în vârstă de 46 de ani, care anul trecut și-a împușcat trei foști colegi la sediul companiei Securitas din Tarragona și un polițist, ar putea fi eutanasiat.

Iul 9, 2022 - 11:47
Urmărește-ne peGoogle news
Românul care a și-a împușcat trei colegi și un polițist în Spania, după ce a fost concediat, va fi eutanasiat
Foto: Observatornews.ro

Marin Eugen Sabău a cerut recent să fie eutanasiat, el fiind grav rănit în urma incidentului pe care l-a provocat anul trecut.

Potrivit presei din Spania, citată de Gândul.ro, românul ar fi primit avizul judecătorilor în ceea ce privește eutanasierea, notează El Mundo.

Marin Eugen Sabău a suferit în urma atacului violent pe care l-a provocat o leziune incompletă a măduvei spinării”. Aceasta a fost produsă în momentul în care echipa Mossos d’Esquadra a reușit să-l aresteze în ferma părăsită, unde a încercat să se ascundă, împușcându-l în brațe și picioare. La scurt timp după arestare, medicii i-au amputat piciorul, iar leziunea medulară pe care o suferă în prezent îi provoacă „dependență semnificativă și dureri neuropatice”.

În decembrie anul trecut, Marin Eugen Sabău a ținut în alertă întreaga Spanie, după ce și-a împușcat fostul șef, doi colegi și un polițist, la scurt timp după ce fusese concendiat.

„S-a conformat amenințărilor”, spun foștii colegi, care primiseră mesaje de avertizare prin e-mail.

Marin Eugen Sabău, în vârstă de 46 de ani, lucra ca agent de pază în Tarragona, Spania. El a mers la firma de la care fusese concendiat, iar între el și trei foști colegi a pornit o ceartă, care a degenerat, românul împușcându-i pe aceștia în piept și stomac, spun oficialii locali, citați de presa din Spania și Gândul.ro.

După ce și-a împușcat foștii colegi, bărbatul înarmat a fugit de la locul faptei, iar Poliția a pornit pe urmele lui. El a fost oprit în trafic de un agent al forțelor de ordine, dar l-a împușcat și pe acesta. Polițistul nu a fost rănit grav.