A murit actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul lui Paulie Gualtieri din serialul „Clanul Soprano”

Actorul Tony Sirico, care l-a interpretat pe ”Paulie” în celebrul serial ”The Sopranos”, a murit vineri dimineața, 8 iulie, la 79 de ani.

Iul 9, 2022 - 11:26
Urmărește-ne peGoogle news
A murit actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul lui Paulie Gualtieri din serialul „Clanul Soprano”
Foto: Creative Commons Attribution 2.0 Generic

Actorul era internat de doi ani într-un centru medical din Fort Lauderdale, fiind diagnosticat cu demență. Managerul său, Bob McGowan, a declarat pentru Hollywood Reporter că acela este locul în care a murit.

Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa în dimineața zilei de 8 iulie 2022.

Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele cuvinte de dragoste, rugăciune și condoleanțe și solicită publicului să respecte intimitatea în această perioadă de doliu”, a transmis fratele său pe Facebook, Robert Sirico, potrivit The Guardian.

Michael Imperioli, care l-a interpretat pe Christopher Moltisanti în același serial, a transmis de asemenea un mesaj emoționant pe Instagram.

Dragul meu prieten, coleg și partener în crimă. Tony era ca nimeni altcineva. Am fost alături de el în atât de multe: în momente bune și în cele rele. Dar mai ales în momente de bine. Și am râs mult. (…) Îmi va fi dor de el pentru totdeauna”, a transmis Imperioli.