O femeie din Constanța a murit după ce a căzut cu pubela în mașina de gunoi

O femeie de 49 de ani din Cumpăna, județul Constanța, a murit, joi, după ce a căzut în mașina de gunoi în timp ce încerca să golească pubela, potrivit ziarului local Cuget Liber, citat de Digi24.

Iul 7, 2022 - 18:36
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie din Constanța a murit după ce a căzut cu pubela în mașina de gunoi
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

„Din primele informații, se pare că aceasta, din cauza manipulării defectuoase a pubelei și a urcării neautorizate pe un suport de ridicare al autospecialei de transport, concomitent cu prinderea necorespunzătoare în cleștii de ridicare, ar fi alunecat și căzut de la o înălțime de 1 metru, iar pubela s-ar fi desprins și ar fi căzut asupra acesteia”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța, potrivit sursei citate.

În urma examinării trupului neînsuflețit, „s-a constatat că aceasta prezenta urme de violență corespunzătoare presiunii exercitate prin căderea pubelei în zona toracică, fără a fi constatate alte leziuni în celelalte părți ale corpului”, a mai anunțat poliția.

Femeia a fost declarată decedată, fiind transportată la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.