Un poliţist din Otopeni, mușcat de burtă de bărbatul pe care îl încătușa - Bărbatul i-a amenințat cu moartea și pe ceilalți agenți

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv după ce, băut fiind, a făcut scandal pe o stradă din Otopeni, fiind apoi agresiv fizic şi verbal cu poliţiştii veniţi să îl calmeze, relatează HotNews.ro. În timp ce agenţii încercau să îl încătuşeze, el l-a muşcat de abdomen pe unul dintre poliţişti, acesta primind îngrijiri medicale.

Iul 7, 2022 - 06:51
Urmărește-ne peGoogle news
Un poliţist din Otopeni, mușcat de burtă de bărbatul pe care îl încătușa - Bărbatul i-a amenințat cu moartea și pe ceilalți agenți
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Scandalul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în oraşul Otopeni, poliţiştii fiind sesizaţi că acolo se află un bărbat, posibil sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat care se manifesta recalcitrant, având un comportament agresiv, fizic şi verbal, refuzând, totodată, să se legitimeze, iar la momentele derulării procedurii de încătuşare de către politişti, bărbatul l-a agresat fizic pe unul dintre agenţi, prin aceea că, l-a muşcat în zona abdomenului”, a informat, miercuri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni, unde a continuat să fie agresiv fizic şi verbal, ameninţându-i cu moartea pe poliţişti.

La sediul Poliţiei Otopeni s-a deplasat un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri de specialitate poliţistului.

În cauză, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, sub aspectul săvârşirii a 4 infracţiuni de ultraj, una în forma lovirii sau alte violenţe şi 3 în forma ameninţării, toate cu aplicarea concursului de infracţiuni şi a stării de recidivă. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, a menţionat sursa citată.

Cercetările sunt continuate, prin delegare, de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.