Marcel Ciolacu: „Începem să ne punem de acord pe impozitarea pensiilor speciale. Intrăm într-o zonă de echitate”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre supraimpozitarea pensiilor speciale, că sunt purtate discuţii în Coaliţie şi că este ferm convins că până la urmă vor veni cu o soluţie graduală. „Începem să ne punem de acord”, a mai afirmat liderul PSD.

Iul 6, 2022 - 21:26
Urmărește-ne peGoogle news
Marcel Ciolacu: „Începem să ne punem de acord pe impozitarea pensiilor speciale. Intrăm într-o zonă de echitate”
Foto: Captură Video

A rămas discuţia în continuare în coaliţie şi sunt ferm convins că până la urmă vom veni cu o soluţie graduală”, a spus preşedintele PSD, despre supraiompozitarea pensiilor. „Începem să ne punem de acord”, a mai afirmat el, precizând că aşa este corect.

Şi ieri am avut o discuţie cu primul ministru, pe mai multe aspecte. Repet, nu avem mereu neapărat întâlniri de coaliţie anunţate”, a mai spus Ciolacu, precizând că i se pare normal să aibă astfel de discuţii şi cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Despre momentul în care se va lua o astfel de decizie, Marcel Ciolacu a spus că speră să fie cât mai repede.

Intrăm într-o zonă de echitate, totuşi. Repet, cel puţin să ai la pensie mai mult decât ai avut în activitate, mi se pare, nu cred că mai există într-un stat din lume aşa ceva”, a precizat liderul PSD.

Şi PNL a susţine că ar trebui să fie gândite bine treptele de impozitare a pensiilor speciale, astfel încât de această dată legea să treacă de CCR, în condiţiile în care precedentele încercări s-au soldat cu eşecuri.