Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava, prins în timp ce conducea cu o viteză de 102km/h în localitate

Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava, comisarul-șef Vasile Adrian Hlaghi, a fost prins de radar cu 102 kilometri la oră, în localitate, la Dumbrava, în județul Bacău. Ofițerul era în timpul liber și mergea în concediu.

Iul 6, 2022 - 18:32
Urmărește-ne peGoogle news
Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava, prins în timp ce conducea cu o viteză de 102km/h în localitate
Foto: Captură Video Știri Botoșani

În zona respectivă limita este de 50 de km/h, iar amenda este însoțită de suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Singura consecință pe linie de serviciu este legată de suspendarea permisului și de interdicția ofițerului de a mai examina la proba de traseu pentru permis în cele 90 de zile.

Comisarul-șef Vasile Adrian Hlaghi s-a prezentat la instanțele din Bacău și a depus o contestație împotriva măsurii luate de polițiștii rutieri de la Bacău.

Cât timp judecătorii vor analiza contestația, Hlaghi va avea permisul în continuare și va putea și examina, scrie monitorulsv.ro.

Șeful Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava, s-a făcut remarcat după ce le-a transmis public unor instructori auto și candidați la proba de traseu pentru permis să nu se gândească la dat șpagă și să conștientizeze că cel care vrea permis trebuie să știe să conducă la un nivel decent.

Am 12 ani de poliție rutieră, am cules de pe jos mai mulți morți decât ați văzut voi toți la un loc, la mine cine nu știe să conducă nu ia permisul. Să fie clar... eu m-am săturat să culeg morți de pe stradă”, a transmis la acel moment ofițerul de poliție.

Comisarul-șef Adrian Vasile Hlaghi este împuternicit la conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava.