VIDEO: Călugăr imobilizat de poliţişti, după ce a iscat un scandal lângă Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa - A fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie

Un călugăr de la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța a fost imobilizat de poliţişti, luni după-amiază, după ce a provocat un scandal, el fiind dus apoi la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Călugăr imobilizat de poliţişti, după ce a iscat un scandal lângă Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa -  A fost dus la Spitalul de Neuropsihiatrie
Foto: Captură Video

El a primit o amendă de 800 de lei. Reprezentanţii Arhiepiscopiei susţin că bărbatul ar fi avut o cădere nervoasă şi că nu ar mai fi avut un asemenea comportament până în prezent.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că luni, în jurul orei 16:00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu o femeie.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care ar fi avut un conflict cu o femeie referitor la faptul că aceasta ar fi condus un autoturism prea aproape de bordura pe care se afla bărbatul. Din momentul în care a fost legitimat, bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant şi agresiv verbal, moment pentru care a fost imobilizat, acesta acceptând ulterior să coopereze cu forţele de ordine. Bărbatul a fost transportat la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa”, a transmis IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost amendat cu 800 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi adresarea de injurii.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au confirmat că bărbatul respectiv este călugăr la Catedrala Arhiepiscopală. Ei susţin că bărbatul ar fi avut o cădere nervoasă şi că nu ar mai avut asemenea manifestări.