Andy Goram, fostul portar al clubului Glasgow Rangers, a murit la vârsta de 58 de ani

Andy Goram, legendarul portar al clubului Glasgow Rangers, a murit sâmbătă la vârsta de 58 de ani, informează gruparea scoțiană.

Iul 2, 2022 - 18:25
Urmărește-ne peGoogle news
Andy Goram, fostul portar al clubului Glasgow Rangers, a murit la vârsta de 58 de ani
Foto: Scotland National Team/Facebook

În luna mai, oficialii clubului Rangers au dezvăluit că Andy Goram este bolnav de cancer esofagian în faza terminală. Legendă a clubului de pe Ibrox Park,

„Să fac chimioterapie și să fiu în agonie pentru a primi 3 luni în plus, cu o calitate a vieții zero? Nu, mulțumesc. Chimioterapia nu face parte din meniu. Durerea mea este gestionabilă. Încă pot să merg să-mi văd prietenii și cluburile de suporteri și să fiu în continuare eu" - Andy Goram, în urmă cu aproximativ o lună, conform Daily Mail.

Andy Goram a evoluat în 260 de meciuri pentru Rangers, între 1991 şi 1998. A câştigat cu echipa cinci titluri de campion al Scoţiei, trei Cupe ale Scoţiei şi două Cupe ale Ligii.

Goram a fost selecţionat de 43 de ori în echipa naţională a Scoţiei, evoluând la turneele finale ale Campionatului Mondial 1986 şi 1990, dar şi la turneele finale ale Campionatului European din 1992 şi 1996, scrie HotNews.ro.