Mamă vegană, găsită vinovată pentru moartea fiului ei: Copilul a murit din cauza malnutriției, după ce a fost hrănit doar cu mango, banane și avocado

O mamă vegană a fost găsită vinovată pentru moartea fiului ei care, la 1 an și jumătate, cântărea doar 7 kilograme și 700 de grame. Copilul a fost hrănit doar cu fructe și legume crude și a decedat din cauza malnutriției.

Urmărește-ne peGoogle news
Mamă vegană, găsită vinovată pentru moartea fiului ei: Copilul a murit din cauza malnutriției, după ce a fost hrănit doar cu mango, banane și avocado
Foto: Twitter - Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Băiețelul, pe nume Ezra, a murit în 2019 din cauza complicațiilor cauzate de malnutriție, în casa familie din Cape Coral, Florida.

Medicii au descoperit că nu fusese hrănit de o săptămână atunci când a murit, în septembrie 2019.

Sheila și soțul ei, care a fost, de asemenea, acuzat de crimă și așteaptă să fie judecat, au sunat la 911 după ce Ezra a încetat să mai respire.

Paramedicii au declarat decesul copilului la fața locului. Ei i-au examinat și pe cei trei copii mai mari ai cuplului, conform Daily Mail, citat de Gândul.ro.

Oficial, cuplul a fost pus sub acuzare în decembrie 2019, după ce a fost dezvăluită cauza morții lui Ezra.

Nu există nicio fotografie cu starea în care se afla copilul, dar procurorii de caz au descris un copil slăbit, care plângea constant.

Cuplul mai avea doi copii: unul de trei ani și altul de cinci. Și ei sufereau de subnutriție severă: pielea lor era galbenă, iar dantura era atât de stricată, încât dinții lor erau negri.

Sheila mai are o fiică de 11 ani, dintr-o relație anterioară, dar care era într-o stare considerabil mai bună față de frații ei.

Poliția crede că acest lucru se datorează faptului că fata și-a vizitat tatăl în mod constant și a avut parte de hrană.

Potrivit autorităților, cei trei copii au fost hrăniți în principal cu mango, banane, avocado și rambutani.

Nu este clar dacă au fost consultați vreodată de un medic. Ezra s-a născut acasă și nu fusese niciodată la doctor.

Potrivit poliției, în ziua în care a murit, micuțul fusese alăptat când a început să se chinuie să respire.

În loc să ceară ajutor, părinții lui spun că s-au dus la culcare. Când s-au trezit, el încetase să mai respire.