Modul inedit în care un șofer din Cluj s-a prezentat la RAR: „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”

Un şofer din Cluj i-a luat prin surprindere pe inspectorii Registrului Auto Român, după ce şi-a legat roata la maşină cu o funie şi s-a prezentat la RAR pentru recuperarea talonului.

Urmărește-ne peGoogle news
Modul inedit în care un șofer din Cluj s-a prezentat la RAR: „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”
Foto: Registrul Auto Român

Rămăsese fără acesta din cauza unor deficienţe grave ale maşinii. Ar fi urmat să le remedieze pentru o nouă verificare la RAR, în vederea recuperării documentului.

E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP.

Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului. Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR.

Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Registrului Auto Român.