Un asistent medical din Vâlcea este în stare gravă, după ce a căzut pe scări, în spitalul în care lucra

Poliţiştii vâlceni au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în cazul unui asistent de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea care, miercuri seara, a căzut pe scara de incendiu a unităţii spitaliceşti vâlcene, au informat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Iun 30, 2022 - 11:20
Urmărește-ne peGoogle news
Un asistent medical din Vâlcea este în stare gravă, după ce a căzut pe scări, în spitalul în care lucra
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, a precizat că bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat în stare gravă la o unitate spitalicească din Craiova, în prezent el fiind intubat, dar stabil.

„Poliţiştii municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi în jurul orei 19:03, de către un doctor de la o unitate medicală din Vâlcea, cu privire la faptul că un asistent din cadrul spitalului s-ar fi precipitat de pe scările de incendiu ale clădirii. Bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească din Craiova, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis reprezentanta IPJ Vâlcea, potrivit realitatea.net

Surse judiciare au precizat pentru sursa citată că asistentul s-ar fi prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a solicitat îngrijiri medicale şi să i se facă o perfuzie, ulterior, o infirmieră anunţând că acesta a căzut pe scări.