Plan roșu de intervenție, după un accident în care a fost implicat un microbuz, pe DN 1A - 11 persoane au fost rănite

Un accident rutier grav s-a produs miercuri, 29 iunie, pe DN 1A, la Butimanu, fiind implicate un microbuz și un autoturism.

Iun 29, 2022 - 22:51
Urmărește-ne peGoogle news
Plan roșu de intervenție, după un accident în care a fost implicat un microbuz, pe DN 1A - 11 persoane au fost rănite
Foto: ISU Dâmbovița

În urma accidentului rutier produs miercuri seara pe DN 1A, în localitatea Butimanu, 11 persoane au fost rănite, iar după evaluarea medicală efectuată la fața locului, acestea au fost transportate la 3 spitale din București, potrivit ISU Dâmbovița.

Cinci victime au fost preluate de ambulante SAJ, patru de către ambulanțe SMURD. O persoană a fost preluată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă, iar o alta a fost preluată de elicopterul SMURD.

Toate persoanele sunt conștiente.

Circulaţia în zona unde a avut loc accidentul este blocată, iar ISU Dâmboviţa a anunţat că a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz”, au anunțat inițial reprezentanții ISU Dâmboviţa.

La faţa locului intervin nouă echipaje SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje de descarcerare, un elicopter SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă.

”Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, a transmis și IPJ Dâmboviţa.