De supărare că sandviciul lui avea prea multă maioneză, un bărbat a deschis focul într-un fast-food din SUA - O angajată a fost ucisă

Un angajat al unui restaurant de tip fast-food din Atlanta a fost ucis, iar un altul a fost rănit, după ce un client a deschis focul în local, supărat pentru că sandviciul său avea prea multă maioneză.

Urmărește-ne peGoogle news
De supărare că sandviciul lui avea prea multă maioneză, un bărbat a deschis focul într-un fast-food din SUA - O angajată a fost ucisă
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Duminică, imediat după ora 18:30, într-un restaurant de tip fast-food de pe Northside Drive, un client nervos a scos pistolul şi a început să tragă în angajaţi. O angajată de 26 de ani a fost ucisă de bărbat pentru că nu îi pregătise comanda aşa cum îşi dorea acesta. O altă angajată de 24 de ani a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital, relatează Today, citat de Observatornews.

Proprietarul locaţiei şi un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Atlanta au confirmat că la momentul incidentului, în restaurant se afla şi fiul de 5 ani al angajatei rănite. 

Proprietarul a declarat poliției că clientul, un bărbat care a mai venit anterior în restaurant, însă fără incidente, s-a certat cu personalul pentru că sandviciul lui avea mult prea multă maioneză. S-a enervat pur și simplu, apoi a scos o armă cu care a început să tragă în angajaţi. Directorul magazinului a încercat să se apere şi a deschis de asemenea focul. În urma incidentului, doua angajate au fost împuşcate. Ambele au fost transportate la spital, una dintre victime fiind declarată decedată, iar cealaltă a fost internată în stare critică, potrivit șefului adjunct al poliției din Atlanta, Charles Hampton Jr.

Hampton a confirmat că poliția a arestat un bărbat în vârstă de 36 de ani din Atlanta datorită unui pont de la cineva din comunitate, dar nu dezvăluie numele victimelor sau al suspectului, deoarece cercetările sunt în continuă desfăşurare.